Localització   Contacte  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

QUINA QUINA!! - 17 DE DESEMBRE 2017

El proper diumenge 17 de desembre, a les 17h, es farà la ja tradicional Quina de Nadal organitzada per l'AMPA de l'Institut per ajudar econòmicament als diversos cursos i projectes que realitzen els nostres alumnes al llarg del curs. Us hi esperem!!


PASTORETS 2017 - SANTA PAU (15 DE DESEMBRE A LES 21H)


PASTORETS 2017 - MOLLET DE PERALADA (5 DE DESEMBRE A LES 21H)


Participació en les Jornades Europees sobre Patrimoni

Amb motiu de les Jornades Europees sobre Patrimoni que s'han celebrat al 2017 alguns dels nostres alumnes van participar en una exposició de postals del paisatge que ells estimen a la Farinera de Castelló d'Empúries. Actualment les postals estan exposades al nostre insitut.


PASTORETS 2017 - GARRIGÀS (1 DE DESEMBRE A LES 21H)


QUÈ ÉS LA FILOSOFIA?


COMUNICAT JORNADA DE VAGA GENERAL 08/11/2017

Benvolguts pares i mares,

Com ja deveu saber, demà dimecres 8 de novembre hi ha convocada una jornada de vaga general.

La majoria del professorat de l'institut s'ha adherit a aquesta convocatòria i demà exercirà el seu dret de vaga. Això afectarà el servei educatiu del nostre Centre. L'institut estarà obert amb la presència del professorat que no s'hagi adherit a la vaga i amb el compliment dels serveis mínims que fixa la llei. En les hores lectives afectades pel professorat que farà vaga l'alumnat no realitzarà cap activitat docent i romandrà al pati.

Atentament,

Alexandra Carbonell Plana

Directora

Figueres, 7 de novembre de 2017

HALLOWEEN 2017

El 31 de novembre vam festejar la tardor amb el ja tradicional "Túnel del Terror" al nostre centre. Gràcies a la feina d'alumnes i professores del Departament d'Imatge Personal i el suport i col·laboració d'altres professors i alumnes de l'insitut l'experiència va ser, novament, terrorífica!!

SORTIDA TUTORIA CICLES FORMATIUS

INICI DE CURS AMB ELS DE 1r ESO

COMUNICAT DE LA DIRECCIÓ: AJORNAMENT REUNIÓ FAMÍLIES BATX

Amb motiu de les mobilitzacions convocades per avui dimarts dia 17 d'octubre a les 20h, ens veiem obligats a posposar la reunió de pares i mares de batxillerat convocada per a aquest vespre . La reunió es durà a terme el proper dimecres dia 25 d'octubre a les 19h.

17 d'octubre de 2017

La direcció

COMUNICAT DE LA DIRECCIÓ - 4/10/2017 a les 9'30h

Els sindicats que havien convocat vaga entre els dies 4 i 13 d'octubre l'han desconvocat vist l'èxit de la mobilització i aturada general del dia 3.

Continueu estant atents a les notícies de la pàgina web del centre durant els propers dies.

4 d'octubre de 2017

La direcció

COMUNICAT DE LA DIRECCIÓ - 3/10/2017 a les 20'30h

Després de l'aturada general del dia d'avui, per als propers dies alguns sindicats mantenen la convocatòria de vaga general .El nostre centre romandrà obert però es pot produir el cas que algun professor/a s'adhereixi a la vaga individualment. En aquesta situació els alumnes romandran al pati. El transport escolar funcionarà amb normalitat.

Continueu estant atents a les notícies de la pàgina web del centre durant els propers dies.

3 d'octubre de 2017

La direcció

COMUNICAT DE LA DIRECCIÓ - 3/10/2017 a les 8'30h

La situació actual provoca que els esdeveniment succeeixin d'una manera vertiginosa i dificulta que les decisions que es prenen tinguin una vigència de llarga durada.Malgrat els serveis mínims previstos, atesa la convocatòria de mobilització ciutadana per avui dia 3 d'octubre, per part de la Taula per la Democràcia, que inclou entitats socials, patronals i sindicals representatives de la societat catalana, i a la qual s'adhereix el Govern de Catalunya, el centre romandrà tancat durant el dia d'avui.

Continueu estant atents a les notícies de la pàgina web del centre durant els propers dies.

3 d'octubre de 2017

La direcció

COMUNICAT JORNADA DE VAGA GENERAL 3/10/2017

Benvolguts pares i mares,

Com ja deveu saber, demà dimarts 3 d'octubre diferents sindicats han convocat una jornada de vaga general per la repressió i les incerteses que ha patit el conjunt de la classe treballadora i per la possible vulneració de drets fonamentals i socio-econòmics que es puguin produir els propers dies.

La majoria del professorat del Centre s'ha adherit a aquesta convocatòria i demà exercirà el seu dret de vaga. Això afectarà el servei educatiu del nostre Centre.L'institut estarà obert amb la presència del professorat que no s'hagi adherit a la vaga i un membre de l'equip directiu. Es cobriran els serveis mínims. No es realitzarà cap activitat docent i els alumnes romandran al pati.

Atentament,

Alexandra Carbonell Plana

Directora

Figueres, 2 d'octubre de 2017

MANIFEST PER LA DEMOCRÀCIA


SETMANA DE LA MOBILITAT

 


BON INICI DE CURS 2017-18 !

El centre torna a obrir les portes des de l'1 de setembre. A l'apartat de Documents de la web hi trobareu tota la informació necessària respecte recuperacions i l'inici de curs. En aquest sentit, recordem als alumnes que dijous 1 de setembre entre les 9:00 i les 13:00 han de fer el lliurament de tots els treballs proposats de les matèries pendents. Si no es presenten els dossiers no es podrà realitzar l'examen de la matèria. Dintre d'aquest horari també cal presentar les activitats del crèdit de síntesi i el projecte de recerca. A l'apartat de Secretaria hi trobareu les informacions referents a la matrícula. El retorn dels llibres d'IDDINK s'ha de fer el dia 7 de setembre de 10 a 13'30 a l'aula 05.


 
 
Contacteu amb el director
         
Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya
   
Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya
   
Web optimitzada per a 1280 x 768
i Mozilla Firefox
Descarregar Firefox des de Softcatalà
El Monturiol a les xarxes socials
Visitants